Topyaps Logo

Topyaps Logo Topyaps Logo Topyaps Logo Topyaps Logo

Topyaps menu

Responsive image

Sunny Leone Or Mia Khalifa? Shivankit Singh Of Raja Rabish Kumar Fame Answers

Published on 12 March, 2019 at 5:50 pm By

Actor and writer Shivankit Singh Parihar is well known for the roles played in TVF Bachelors (2016), Barely Speaking with Arnub (2014) and Shuruaat Ka Interval (2014). Over the years he has played many roles in different TV series and small shows, but he is most famous for essaying the character of Raja Rabish Kumar, a parody of the journalist Ravish Kumar. He is also well liked for mimicking Uttar Pradesh CM Yogi Adityanath as Jogi Adityanath, Amitabh Bachchan, and Baba Ramdev.


Advertisement

Shivankit made his debut with the short film ‘Shuruaat Ka Interval’ and since then he took part in web series like TVF Bachelors (2016) and TSP’s Singles. He has been associated with channels like The Viral Fever (TVF), All India Backchod, The Timeliners, The Screen Patti (TSP) and Girliyapa.

 

YouTube

 

Recently, the actor gave an interview to Digital Companion. Here are some excerpts from the interview:

 

Q1. Which are your favourite movies?
Ans. Cinema Paradiso In Hollywood and Lagaan in Bollywood.

Q2. Are you single or committed?
Ans. I’m committed.


Advertisement

Q3. Which is your favourite bike, Harley Davidson or Royal Enfield?
Ans. Harley Davidson

 

Raja Rabish Kumar

YouTube

 

Q4. Which channel do you like most: TVF or TSP
Ans. I would say my inclination is towards TSP because of the kind of fame and response I received from it.


Also See


Q5. Do you like gym or swimming?
Ans. Swimming

Q6. Do you like football or cricket?
Ans. Football

 

 

Q7. Do you like Sunny Leone or Mia Khalia?
Ans. Johny Sins. I will go with the bald guy.

Q8. Tinder or Mingle
Ans. I have never used any of these as I don’t like them. I like direct conversation and speaking to the person.

Watch the entire video here:

 

 

Video courtesy: Digital Companion.


Advertisement

The Screen Patti’s Rabish Ki Report is a political satire disguised as a parody. Shivankit has smartly portrayed the role of the journalist Ravish Kumar through a similar hair-do, his quirky laughter, and with the usage of appropriate Hindi. The show is co-written by Shivankit and Deepesh Sumitra Jagdish.

Advertisement

Latest Stories

These Puzzle Games Are Said To Be Only For The Smart Ones Out There

These Puzzle Games Are Said To Be Only For The Smart Ones Out There


Hrithik Roshan’s Super 30 Leaked by TamilRockers Online For Free Download

Hrithik Roshan’s Super 30 Leaked by TamilRockers Online For Free Download


Like The Song Mere Rashke Qamar? Then You Must Check Out These Amazing YouTube Covers  of The Song

Like The Song Mere Rashke Qamar? Then You Must Check Out These Amazing YouTube Covers of The Song


Confess Your Feelings With These Beautiful Hindi Love Shayaris

Confess Your Feelings With These Beautiful Hindi Love Shayaris


5 Reasons Why Investing in a Monthly Income Scheme Makes Perfect Sense

5 Reasons Why Investing in a Monthly Income Scheme Makes Perfect Sense


Advertisement

Most Searched

More From YouTube Yuvas

Popular on The Web